Om oss

Om företaget

En inblick i företaget.

Företaget är ett ”far och son”-familjeföretag och utgår från vårt kontor i Tollered. Vi jobbar oftast runt om Göteborg med omnejd, men gör även resejobb när det är aktuellt.

Vi använder bara marknadens bästa maskiner anslutna till de bästa dammsugare som är framtagna för det damm uppstår när man slipar i trä, vilket gör slipningen näst intill helt dammfri. Eftersom vi bara använder högkvalitativa slippapper tillsammans med maskinerna så blir slutresultatet alltid tillfredsställande både för oss och för kunderna.

De behandlingar vi erbjuder, såsom lack, olja, hårdvaxolja, infärgning, pigmentering, bets, med mera, är av högsta kvalitet. Det gör att vi kan garantera det bästa resultaten och nöjda kunder.

Alla trägolv är olika och i väldigt olika skick. Det är vår passion att göra golven som nya igen – eller bättre. Golvslipning är ett kostnadseffektivt, klimatsmart och miljövänligt alternativ till ett nytt golv.

Företagets Historia

Företagets ursprung och historia

1981 började Harry slipa golv som lärling på ett företag i Mölndal. Där använde han dåtidens maskiner, slipmaterial och behandlingsmetoder. Det var på den tiden ett tungt och slitsamt arbete. Fem år senare 1986 startade han ett eget företag – HG Golvslipning. 

HG Golvslipning har sedan dess varit ett av de främsta i yrket i dessa trakterna. Företaget har följt med utvecklingen och moderniseringen av branschens alla maskiner och produkter, samt uppdaterat både metoder och tekniker för slipning och behandling.

Företaget har från början varit ett familjeföretag och fortsätter att vara det än idag. Vi är numera ett ”far och son”-företag. Sonen har växt upp med och växt in i yrket och har tidigt fått lära sig om hantverket, företaget och dess riktlinjer.

Över 40 år i branschen

Företag sedan 1986

Resultatinriktade

Återkommande kunder

Ärliga och pålitliga

Följer med utvecklingen

Years In Service